Zoeken naar slapen in een fort

 
slapen in een fort
 
Bed Breakfast Fort Bakkerskil Nieuwendijk, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
In de omgeving. Alle 0 hotels weergeven Alle 0 restaurants weergeven Alle 1 attracties weergeven. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Bed Breakfast Fort Bakkerskil. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden. Vegen om te bevestigen data-required." Richtlijnen voor postings. Zeker" als je op de kamer wil ontbijten, maak dan gebruik van de Remise kamers." 4 maanden geleden. de" remise kamers hebben een geweldig uitzicht." 10 maanden geleden. de" duurdere hoekkamers hebben uitzicht over de dijk." meer dan een jaar geleden. Alle" gezinskamers zijn even ruim. Slapen gelijkvloers / salon en keukentje boven."
Fort Napoleon De Kust.
Napoleon vreest een aanval vanuit Engeland op de haven van Oostende en laat daarom in 1811 een imposant fort optrekken in de duinen. In de beide wereldoorlogen krijgt het fort opnieuw een bestemming als artilleriekwartier van het Duitse leger. Sinds 1995 beheert Erfgoed Vlaanderen het Fort Napoleon.
Fort aan de Klop, groepsaccommodatie Utrecht JeZoektIetsLeuks.nl.
Voor koffie met gebak, lunch of een diner kun je terecht in de sfeervolle brasserie, van oudsher het bomvrije wachthuis, met zijn dikke muren en knusse hoekjes. Slapen in een Fort. Op het fortterein bevinden zich een aantal luxe ingerichte loodsen, die gezamelijk of apart zijn te huren.
Fort Vuren Betuwe.
Ook is er een herberg. Je kunt op het fort feesten of evenementen organiseren. Je kunt er zelfs overnachten: van een eenvoudige kamer tot een luxe appartement en van kamperen met uitzicht op de gracht tot slapen in een bunker.
10x bijzonder overnachten in Schotland.
Fernie Castle Treehouse Suite Slapen als een koning in St. Wilde je als kind ook altijd in je zelfgemaakte boomhut slapen maar mocht dat nooit? Boek dan in nachtje in The Treehouse Suite. Van buiten, maar ook van binnen is het net een sprookje, zo vind je op het plafond van de badkamer sterren, een maan en eenhoorns! En om het af te maken staat er op een van de drie balkonnetjes, een schommel! Meer info: www.ferniecastle.co.uk. Great Glen Yurts Glamping aan de voet van Ben Nevis. Houd je van het kampeergevoel maar heb je geen zin om zelf een tent op te zetten? Dan bieden deze Yurts uitkomst. Ze staan aan de voet van Ben Nevis, vlakbij Fort William.
Slapen in een fort, bunker of kasteel Overnachten.
Zo kunt u overnachten in een fort, bunker, genieloods, kasteel, commandeurswoning of kruitkamer die zijn omgetoverd tot BB, hostel of groepsaccommodatie. Ook kamperen op een aantal van de fortterreinen is mogelijk. Waar u ook voor kiest, overnachten in de waterlinies is altijd een unieke ervaring.
Overnachten Nationaal Park De Biesbosch.
Bed Breakfast Fort Bakkerskil, Nieuwendijk. Bed Breakfast Groene Camping in de Polder, Lage Zwaluwe. B B De Biesburcht, Dordrecht. Mariafarm Bed Breakfast, Zevenbergen. B B Swaluws kiek, Helkant. De Bergense Hof, Raamsdonk. Gastenverblijf Munnickenheide, Terheijden. Lodewijck Slapen Tafelen, Oosterhout. Biesbosch Aktief, Werkendam. Voor dé Biesboschbelevenis slaap je natuurlijk buiten, middenin het bos! Hieronder een aantal opties op een rijtje.
Fort Bakkerskil Brabants Landschap.
Fort Bakkerskil is na een enorme restauratie getransformeerd van een kille bedoening naar een luxe Bed Breakfast. Niet alleen kunt u hier bijzonder overnachten, maar ook zomaar terecht voor een kopje koffie. Overnachten in een Unesco Werelderfgoedlogies. Net als Fort Altena en Giessen staat Bakkerskil als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie NHW op de nominatie voor de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Contacteer ons