Zoeken naar slapen in een vuurtoren

 
slapen in een vuurtoren
 
Reddingsboot Harlingen Bijzonder overnachten in een reddingsboot.
Vuurtoren Reddingsboot Havenkraan. Vuurtoren Reddingsboot Havenkraan. NL EN FR DE. Bijzonder overnachten in een reddingsboot. Sinds 1955 behoedde deze reddingsboot tientallen zeevarenden voor een wisse dood. Inmiddels is de Lilla Marras uit dienst, maar niet in ruste. Want de Engelse schone redt nog steeds mensen. Hongerige luchthappers, nieuwsgierige slingerruiten en een wulpse zeeg. Is dit een schip? Verdient dit uit mahoniehout geboetseerde geschenk geen mooier woord dan de verzamelnaam voor drijvende badkuipen? De Lilla Marras is een kunstwerk. Volledig gerestaureerd en aangepast aan haar nieuwe bestemming. Met ontzag voor de onnavolgbare lijnen van het schip, is er benedendeks alles aan gedaan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Marco en Marianne. We hebben erg genoten. Gisteren met heel mooi weer gevaren met schipper Willem. Erg gaaf om zelf zo? een groot stuk te mogen varen. Wat een geweldig leuke ervaring! Slapen aan boord van deze prachtige boot is een unieke belevenis.
Slapen op een bijzondere plek: 9x overnachten in een vuurtoren World Of Travel.
Wie het slapen in een vuurtoren wil combineren met de nodige luxe en comfort lees glamour moet naar het noorden van Clare Island, een eiland voor de noordwestkust van Ierland. Het prachtige domein van wit geschilderde gebouwen kijkt uit over Clew Bay, een ruige baai van de Atlantische Oceaan.
5 keer slapen in een vuurtoren Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. 5 keer slapen in een vuurtoren. 17/07/2010 om 0400: door Kim Walckiers Print Corrigeer. Vorige afbeelding 1 / 9 Volgende afbeelding. Honderden, ja duizenden jaren dienden vuurtorens als baken voor schepen op zee. Door de gps-satelliet technologie raakten de lichthuizen in onbruik, maar de hoge torens zijn te mooi om ze te laten verkommeren.
Overnachten en verblijven in Friesland Friesland.nl.
Slaap in een vuurtoren. Beleef een unieke ervaring in deze vuurtoren in Harlingen. Nadat deze in 1998 stopte met werken is de vuurtoren omgebouwd tot bijzondere slaapplek voor twee personen. Wakker worden met een fantastisch uitzicht over de haven van Harlingen en de Waddenzee, wie wil dat nou niet?
Dit zijn de 9 origineelste plekken om te overnachten in Noord-Holland NH Nieuws.
In Alkmaar hebben ze daar iets op gevonden: een indoor-camping. Dus nooit meer met een doorweekte wc-rol naar het toiletgebouw rennen, maar gewoon een plek reserveren bij indoor city camping in het centrum van Alkmaar. Slapen in de seinpoststelling van IJmuiden. Inderdaad, een seinpoststelling. In de duinen bij IJmuiden naast de vuurtoren.
Watertoren Vlissingen, unieke groepsaccommodatie Zeeland JeZoektIetsLeuks.nl.
Een echte experience is de beleving van het enorme watervat, te bereiken met een mooie wenteltrap vanaf de 4e etage. Neem een kijkje in de ruimte onder het watervat 30.000 liter of loop via het bordes om het watervat heen.
7x Slapen in een Vuurtoren in Europa! WeAreTravellers.
Wij hebben 7 van die leukste hotels op een rij gezet, zodat jij precies weet waar je kan slapen in een vuurtoren en dus de hele nacht volop vuurtorenwachtertje kan spelen! De 7 leukste plekken om te slapen in een Vuurtoren!
Vuurtoren Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa Bijzondere-Overnachting.nl.
Een aanrader is zeker om te overnachten in de vuurtoren nabij Den Helder. Deze voormalige watertoren en/of vuurtoren kunt u heerlijk wegdromen en een romantisch weekendje beleven. Kom slapen in deze vuurtoren of kies een andere vuurtoren van uw dromen!

Contacteer ons