Meer resultaten voor slapen in vuurtoren texel

 
slapen in vuurtoren texel
 
Thuis bij Frans en Els De Cocksdorp Nederland.
Een scala aan activiteiten worden aangeboden in het gebied, zoals paardrijden en windsurfen. Het bed and breakfast biedt ook fietsverhuur. De vuurtoren van Texel ligt op 100 meter van Thuis bij Frans en Els, terwijl Paracentrum Texel ligt op 7 km afstand.
Weekendje Texel: verliefd op een prachtig stukje Nederland.
Je bent niet op Texel geweest wanneer je de vuurtoren niet hebt gezien. s Avonds brengen we een bezoekje aan het sfeervolle den Burg. Op dag 2 gaan we zeehondjes kijken. Niet in Ecomare, maar in het wild. We boeken een Robbentocht bij Waddenveer.
Waddeneilanden: Bourgondisch Texel Bijzonder Plekje. Artboard.
Hier staat de fotogenieke vuurtoren die absoluut een bezoekje waard is. Maar dat niet alleen. Hier zit ook de perfecte strandtent voor een lome late middagborrel met een waddenkroket of bitterbal van Peek erbij. Alleen die lamsbitterbal is het reisje met tegenwind al waard. En dan heb ik het nog niet eens over het uitzicht op de hippie steiger en bij helder weer zelfs op buureiland Vlieland. Kaap Noord Volharding 4, de Cocksdorp. Eric Pekel of liever Peek is een begrip op Texel. Eerst door zijn verschillende restaurants maar later met name om zijn ambachtelijke producten met ingrediƫnten van het eiland. Neem zijn kroketten en bitterballen van runderen en schapen die hij persoonlijk uitzoekt bij Texelse boeren. Voor zijn beroemde garnalenkroketten is hij vaak te vinden in de haven van Oudeschild om te onderhandelen met de schippers.
Landal Sluftervallei.
Bij helder weer ziet u het vaste land nog liggen. Toch bent u op Waddeneiland Texel helemaal weg van het alledaagse leven in Nederland. Uw accommodatie op Landal Sluftervallei ligt midden in de begroeide duinen. Met de haren in de wind maakt u vanaf het vakantiepark de mooiste wandelingen.
Vuurtoren Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa Bijzondere-Overnachting.nl.
Zo kunt u genieten op de meest bijzondere locaties van Nederland. De mooiste vuurtorens staan op Texel, Ameland Vlieland maar vergeet ook de vuurtoren op Schiermonnikoog niet. Ook op het vasteland vindt u prachtige vuurtorens zoals in Scheveningen, IJmuiden, Den Helder Westkapelle. Een aantal hiervan zijn dus ingericht om u te verwelkomen voor een bijzondere romantische overnachting. Zo is de vuurtoren nabij Den Helder echt een aanrader om uw geliefde ten huwelijk te vragen, samen de zonsondergang te bewonderen of als uitvalsbasis voor een mooie strandwandeling! Slapen in een vuurtoren.
7x Slapen in een Vuurtoren in Europa! WeAreTravellers.
En vaak is er in het verleden heel wat gebeurd op zon plek. Zo kwamen we tijdens een weekendje Texel erachter dat de vuurtoren daar in 1945 flink onder oorlogsvuur is genomen en dat je de kogelgaten vandaag de dag nog kan zien. Zon bezoekje aan een vuurtoren is leuk, maar wist je dat er in Europa ook steeds meer vuurtorens zijn waarin je kan slapen?
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Vuurtoren van Texel, De Cocksdorp, Nederland Booking.com.
De Cocksdorp 3 km van Vuurtoren van Texel. De Moerbei biedt accommodatie in De Cocksdorp, op 37, km van de vuurtoren van Texel en op 5 km van het Paracentrum Texel. Er is gratis WiFi beschikbaar. Toon meer Toon minder.
Een weekend Texel dit is er allemaal te doen in 24 uur.
Daar gaan we! Als we om 945: uur komen aanrijden bij de boot in Den Helder, kunnen we na het kopen van een kaartje direct aansluiten in een van de rijen. Deze zorgen ervoor dat alle autos snel en efficiƫnt de boot op kunnen, zodat hij op tijd kan vertrekken. Ik verbaas mij enigszins over hoe vlot dit gaat en om exact 1000: uur vertrekt de boot inderdaad naar Texel nadat alle autos op het dek staan. De boot is super groot en luxe: je hebt er zelfs een restaurant waar je volop eten, drinken en souvenirs kunt kopen. Ook vind je er tientallen banken vanwaar je uitzicht hebt op zee. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om op het dek te staan en ondanks de kou deden we dat dan ook! 1100: uur aankomst bij de vuurtoren van Texel.

Contacteer ons